Botbrug in de Visbuurt krijgt de hoognodige renovatie.

Waar een wijkrondgang niet allemaal goed voor kan zijn. Een recente rondgang van de Stadspartij Den Helder en PvdA Den Helder met wethouders Bays (VVD) en de Vrij (PvdA), mensen van het wijkplatform en enkele ambtenaren heeft onverwachte en positieve resultaten opgeleverd. Tijdens deze inspectie werd de slechte van de Botbrug opgemerkt.

Een recente rondgang van de Stadspartij Den Helder en PvdA Den Helder met wethouders Bays (VVD) en de Vrij (PvdA), mensen van het wijkplatform en enkele ambtenaren heeft onverwachte en positieve resultaten opgeleverd. Tijdens deze inspectie werd de slechte van de Botbrug opgemerkt.

Wat erop volgde, was een snelle en doortastende reactie vanuit de gemeente. De slechte delen van de leuning worden vakkundig hersteld en om de brug nieuw leven in te blazen, staat er een complete schilderbeurt op het programma. Dankzij deze actie kunnen bewoners weer veilig gebruikmaken van de brug, die nu weer een paar jaar mee kan.

Een uitstekende actie die snel is opgepakt. Dank daarvoor.

Dit is wat de Stadspartij Den Helder betreft een uitstekend voorbeeld van hoe betrokkenheid vanuit de gemeenschap en effectieve samenwerking tussen politici, wijkvertegenwoordigers en ambtenaren direct resultaat opleveren. Het toont aan dat actieve betrokkenheid en transparante communicatie een krachtige motor zijn voor positieve verandering in onze stad.