Stadspartij Den Helder

Gemeenteraadverkiezing

Op 16 maart 2022 waren de gemeenteraadsverkiezingen. U heeft toen gekozen voor de mensen die u de aankomende 4 jaar gaan vertegenwoordigen binnen de gemeenteraad.

Wie zijn wij

De Stadspartij is niet zomaar een partij! Wij zijn een betrouwbare partij die waarde hecht aan uw inspraak en waar iedereen welkom is. Wij zijn er voor alle inwoners van Den Helder, Huisduinen en Julianadorp. Wij zijn niet gebonden aan landelijke partijpolitiek. Daardoor kunnen wij onafhankelijk uw stem laten horen in de raadszaal.

Wij zijn als partij direct aanspreekbaar en bereikbaar voor alle inwoners. Bent u ongerust over de toekomst van de werkgelegenheid, zorg of sociale voorzieningen in onze gemeente? Heeft u klachten over de openbare ruimte of andere onderwerpen, laat het ons weten! Door uw inbreng weten wij wat er speelt en waar onze prioriteiten moeten liggen.

Wij willen de inwoners graag meer directe invloed geven. Niet alleen door uw stem te krijgen bij de gemeenteraadsverkiezingen 2022, maar zeker ook om u daarna te betrekken bij zaken die voor u belangrijk zijn. Zaken waar wij als politieke partij invloed op kunnen uitoefenen.

De Stadspartij Den Helder werkt op een laagdrempelige manier.

Binnen de Stadspartij kan en mag iedereen meepraten.

Onze mensen zijn gemakkelijk te benaderen en daar waar nodig zoeken wij u op in de buurten en wijken door bijvoorbeeld het houden van buurtenquêtes waarmee uw problematiek direct onder de aandacht wordt gebracht van de “politiek”. De uitslagen van deze enquêtes koppelen wij ook direct aan de inwoners terug.

De partij werkt met een bestuur, de raadsfractie, commissieleden en onze fractie assistent.

Wij houden éénmaal per maand op de eerste donderdag een fractie-inloopavond. De laatste vrijdag van de maand hebben wij altijd een samenzijn waarbij leden binnen kunnen lopen, eventueel met een introducé. Het beste is om een afspraak te maken, dan kunnen we tijd voor u inplannen.

Sinds kort heeft de stadspartij ook een groep jongeren. Zij hebbende volledige vrijheid om in de fractie hun inbreng en commentaar te leveren op het gevoerde beleid. Wij zijn zeer content met hun inbreng, omdat ze toch een eigen kijk hebben op het reilen en zeilen van onze stad. Deze groep komt zelfstandig bij elkaar en kan te allen tijden een beroep doen op leden van de fractie en/of het bestuur, met behoud vaneigen identiteit.

Speerpunten

De Stadspartij Den Helder wil in de komende raadsperiode inzetten voor…

Fractieleden na 29-08-22

Na de verkiezingen werd Pieter Kos op 29-8-2022 wethouder van een nieuw college en volgde Harrie van Dongen,  Pieter Kos op en werd fractievoorzitter

Picture of Harrie van Dongen

Harrie van Dongen

Lijst 7 - Nummer 2

Picture of Nadine Gatowinas

Nadine Gatowinas

Lijst 7 - Nummer 4

Picture of Frank Loman

Frank Loman

Lijst 7 - Nummer 3

Picture of Joël van der Kraan

Joël van der Kraan

Lijst 7 - Nummer 6

Picture of Jellie Gatowinas

Jellie Gatowinas

Lijst 7 - Nummer 7

Picture of Niels Nanning

Niels Nanning

Lijst 7 - Nummer 11

Picture of Dolf Salverda

Dolf Salverda

Lijst 7 - Nummer 5

Verkiezingsnieuws

Lees hier het laatste nieuws van de partij, gemeenteraadsfractie en raadscommissies.

Gemeenteraadsvierkiezingen

Wie zijn er in de raad gekozen

Voor de Stadspartij zijn de volgende mensen in de gemeenteraad verkozen Pieter Kos en met voorkeursstemmen Nadine Gatowinas. Wij feliciteren hun met het behaalde resultaat.

Lees verder >

Wat we hebben bereikt

Onze Mensen

Aan het woord