Pieter Kos keert niet terug in een nieuw college

Afgelopen vrijdag heeft onze Wethouder Pieter Kos aangekondigd dat hij niet zal terugkeren in een nieuw college. Hoewel we het betreuren dat Pieter ons stadsbestuur zal verlaten, begrijpen we zijn besluit en het moment waarop hij dit neemt.

Gedurende de afgelopen tien jaar heeft Pieter zich met hart en ziel ingezet voor onze gemeente en haar inwoners namens de Stadspartij. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor. Van dichtbij hebben we gezien hoe uitdagend het kan zijn om er zowel voor je gezin als voor je stad te zijn, vooral als er zo’n 115 kilometer tussen zit. We begrijpen dan ook volledig dat Pieter ervoor kiest om meer tijd door te brengen met zijn kind Otis.

"Ik maak mijn werk af tot er een nieuwe ploeg is"
Pieter Kos
Wethouder

We zijn blij dat Pieter zijn taken zal afronden totdat er een nieuwe wethoudersploeg is samengesteld en wensen hem natuurlijk vele mooie momenten toe met Otis in Leiden.

2 reacties

  1. Bedankt. Pieter voor alle inzet met vele successen. Ik weet dat veel mensen nu denken” ojee hoe moet het nu met….?” Gezien je veel sociale initiatieven omarmden zal hier zo over worden gedacht. De stadspartij zal zich inzetten om jou nalatenschap verder voort te zetten. Succes en we houden contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.