Werkbezoek Noordwest Ziekenhuisgroep

Afgelopen dinsdag is een deel van onze gemeenteraadsfractie samen met afvaardigingen van andere partijen en de burgemeester op werkbezoek geweest bij Noordwest Ziekenhuisgroep.

Afgelopen dinsdag is een deel van onze gemeenteraadsfractie samen met afvaardigingen van andere partijen en de burgemeester op werkbezoek geweest bij Noordwest Ziekenhuisgroep. Tijdens deze (hernieuwde) kennismakings- en informatiebijeenkomst zijn de leden geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen het ziekenhuis. Met name ontwikkelingen op het gebied van de algemene gezondheidszorg, digitalisering, arbeidsmarkt en bouw zijn aan bod gekomen.

Na de presentatie van de Raad van Bestuur hebben we een rondleiding gehad over de bouwplaats. We hebben onder andere de nieuwe de ontmanteling van de voormalige Intensive Care bekeken. Een bijzondere ervaring en fijn om te zien dat ons mooie ziekenhuis een passend uiterlijk krijgt.

We kijken terug op een geslaagde avond waarin we een goed beeld hebben gekregen van de uitdagingen waar ons ziekenhuis op dit moment mee te maken heeft. We gaan kijken wat we in de gemeenteraad kunnen doen om de uitdagingen te kunnen vertalen naar (mogelijke) oplossingen om de organisatie verder te brengen.