Stadspartij doet mee aan Den Helder Staat

Op zaterdag 1 april 2023 om 12.00 uur doen leden van onze gemeenteraadsfractie mee aan Den Helder Staat. Zij gaan de uitdaging aan om drie uur op een krat te staan voor het goede doel.

Door op de krat te staan steunt de Stadspartij Den Helder de Stichting Lymph&Co. Deze stichting vraagt aandacht voor lymfeklierkanker en financiert grensverleggend wetenschappelijk onderzoek naar betere en effectievere behandelingsmogelijkheden.

Ongeveer één op de 50 mannen en vrouwen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfeklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Daarmee is lymfeklierkanker de 3e kankersoort bij kinderen en jongvolwassenen en de 5e kankersoort bij volwassenen.

Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten door deze ziekte. Er is nog te weinig aandacht voor lymfeklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden.

Tijdens dit evenement worden we drie uur lang vermaakt door diverse artiesten met muziek, cabaret en sportcoaches.

Locatie

Dit evenement vindt plaats in de in de binnentuin van Hotel Den Helder.
Het adres is Marsdiepstraat 2, 1784 AP Den Helder

Aanmelden

Met veel kleine beetjes kunnen wij zorgen voor grote ontwikkelingen, dus jouw bijdrage – klein of groot is van harte welkom. Dus wil jij ons sponsoren en/of aanmoedigen? Samen kunnen wij echt een verschil maken!