Home » Mag ik me even voorstellen

Mag ik me even voorstellen

Rob van Putten, Den Helder
Mijn naam is Rob van Putten en ben geboren en getogen in Nijmegen. Ik ben inmiddels 55 jaar oud en gehuwd met Sayka. Wij hebben twee dochters en een zoon. Op mijn zestiende ben ik in dienst getreden bij de Koninklijke Marine en op 1 december 2012 ben ik met functioneel leeftijd ontslag gegaan. Na vele omzwervingen zijn wij in 1996 neergestreken in Den Helder. Wij wonen hier met veel plezier en genieten elke dag weer van Den Helder en zijn prachtige omgeving. Omdat ik mee wil werken aan de ontwikkeling van Den Helder ben ik lid geworden van de Stadspartij. Vervolgens is Hart voor Holland op mijn pad gekomen. Voor mij een logisch gevolg. Niet alleen in Den Helder maar ook in de provincie is nog veel werk te verzetten. Ik hoop hier mijn steentje aan te kunnen bijdragen.

Uitgangspunten Hart voor Holland