Home » Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

De Stadspartij Den Helder organiseert een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een publicatie krijgen in het verkiezingsprogramma van onze partij. Daarnaast zullen de meeste ingezonden foto’s gebruikt worden bij promotionele doeleinden.

Jury
De foto’s worden in december 2017 beoordeeld door Robert Klein (partijvoorzitter), Peter Reenders (fractievoorzitter) en Pieter Kos (wethouder).

Hoe doet u mee?
Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 15 november 2017 uw foto(‘s) sturen naar fotowedstrijd@spdh.nl onder vermelding van uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Prijzen
De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats op onze website www.spdh.nl en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Waar moeten de foto’s aan voldoen?
Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:
1. Alléén inwoners van de gemeente Den Helder kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;
2. Per persoon mogen maximaal drie foto’s worden ingeleverd;
3. Leden van de Stadspartij Den Helder zijn uitgesloten van deelname;
4. De foto’s moeten genomen worden in de gemeente Den Helder (Den Helder, Julianadorp of Huisduinen), en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Helderse samenleving;
5. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;
6. De Stadspartij Den Helder kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan het partijprogramma. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de partij website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven e.d.;
7. Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

De winnende foto’s worden medio december 2017 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Robert Klein via voorzitter@spdh.nl of tel. 06-14970090.

Wilt u dat uw foto te zien is in het partijprogramma van de Stadspartij Den Helder en/of promotionele doeleinden?
Pak dan uw camera of uw mobiele telefoon en maak de winnende foto!