Ideeën van bewoners

Het is altijd leuk als inwoners met ideeën komen, waarbij we wel altijd de waarschuwing geven dat niet alles altijd mogelijk is. Soms omdat het geld er niet voor is of als wij er als gemeente niet over gaan.

Afgelopen maandag na een korte raadsvergadering was er eerst een presentatie van dhr. Van Doesburg over de veiligheid op zee, maar ook over het faciliteren van (kite) surfers en andere kleine vaartuigen zoals kanoërs.

We hoorden deze geluiden hier voor het eerst, en misschien moet hier nog eens naar gekeken worden of moet dhr. Van Doesburg in contact gebracht worden met wat mensen die hierin wat zouden kunnen betekenen, want zijn verhaal klonk zeer aannemelijk.

Tweede presentatie was van Edwin de Hond, die een mooi verhaal had m.b.t. het station en het stationsgebied welke niet meegenomen is in de aanpak van de stadsvernieuwing. Hij had daar zeker een punt en de uitwerking van zijn plannen zag er goed uit. Wij denken dat het een mooie afronding zou kunnen zijn van de stadsvernieuwing in het centrum.

Het stations terrein is natuurlijk wel van ProRail, maar wij vragen graag aan het college of zij bereid zijn om hier eens naar te kijken en eventueel het gesprek aan te willen gaan met ProRail over de mogelijkheden en onmogelijkheden in deze.

3.236.138.35 deze site is beschermd

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?