Pieter Kos lijsttrekker Stadspartij Den Helder

DEN HELDER – De leden van de Stadspartij Den Helder hebben Pieter Kos (1976) tijdens een druk bezochte ledenvergadering gekozen tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Pieter is op dit moment wethouder namens de Stadspartij Den Helder met de portefeuille sociaal domein. De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op woensdag 21 maart a.s.

Het bestuur en de leden van de Stadspartij Den Helder tonen zich bij monde van partijvoorzitter Robert Klein verheugd met de benoeming van Kos tot lijsttrekker: “Met Pieter als lijsttrekker heeft de Stadspartij Den Helder een ervaren Helderse wethouder die verder invulling kan geven aan de partij die er voor Den Helder is, los van politieke kleur. Onze leden hebben er het volste vertrouwen in. Nu is het aan Pieter en zijn team om samen met de inwoners Den Helder mooier, sterker en gelukkiger te maken. En vooral weer een stad die van de inwoners zelf is!”.

Pieter Kos reageert enthousiast op zijn uitverkiezing: “De afgelopen jaren hebben we, soms tegen de stroom in, gewerkt aan een beter Den Helder. Komende jaren zijn er nog problemen genoeg om op te lossen. De Stadspartij Den Helder wil een stadsbestuur dat oplossingen biedt voor onderwerpen als goede en liefdevolle zorg voor ouderen, goede opleidingen in de stad voor onze jeugd en kansen om in je eigen stad aan het werk te komen. Daar gaan deze verkiezingen over. We moeten af van het gekonkel, de spelletjes en de vriendjespolitiek”.

De komende tijd werkt de Stadspartij Den Helder, samen met inwoners, verder aan het verkiezingsprogramma. Ook worden binnenkort de andere kandidaten bekend gemaakt voor Den Helder, namens de Stadspartij Den Helder.